Δευτέρα, Δεκεμβρίου 03, 2007

... Η συνέχεια ...

ΣΑΠΟΥΝΙΑ ΧΕΙΡΟΠΟΙΗΤΑ
Από λάδι βιολογικής καλλιέργειας, προσφορά της Σταματίας και του Στάμου που μόνοι τους τα φτιάχνουν και τα στολίζουν ...

ΜΕΡΛΟΣΤΑΓΜΑ ΔΙΠΛΟΒΡΑΣΜΕΝΟ
Τσίπουρο με γλυκάνισσο, διπλοβρασμένο, από μούστο μερλό που κάθε Οκτώβρη το ψήνουμε στην Νέα Ηράκλεια Χαλκιδικής, πάντα με καλή παρέα ....


ΠΡΑΣΙΝΕΣ ΕΛΙΕΣ ΧΑΛΚΙΔΙΚΗΣ

Πράσινες ελιές απ' τα δέντρα μας στον Αη Μάμα. Σπέσιαλ συνταγή και κατασκευή Ντίνου που τις πλένει, τις χαιδέυει, τις χαράζει και τις γιομίζει βότανα και μυστικά τερτίπια...

ΜΑΡΜΕΛΑΔΑ ΚΥΔΩΝΙ

Από Βιολογικής καλλιέργειας κυδώνια, μόλις προχτές την έφτιαξα και την μοσχομύρισα με δενδρισάκι απ΄τη γλάστρα της μάνας μου.


... κι άλλα πολλά έπρεπε να κάνω για το Παζάρι των Δρόμων, μα πολλή η δουλειά και μικρός ο κύκλος της μέρας... Είθε του χρόνου πιότερα να μπορέσω να κατασκευάσω και να φέρω στο παζάρι...

Εδώ το καλό το εμπόρευμααααα!!!!!

Κι όλα αυτά θα τα βρείτε :

το Σάββατο 8 (10:00 π.μ. – 22:00 μ.μ.)

και την Κυριακή 9 Δεκεμβρίου (10:00 π.μ. – 20:00 μ.μ.)


στο καθιερωμένο Χριστουγεννιάτικο Bazaar,


Περσεφόνης 49, 3ος όροφος, δίπλα στο σταθμό του μετρό «Κεραμεικός».

Καλήν αντάμωση!

3 Comments:

Blogger Magica de Spell said...

Είσαι θεά, ρε Άσπα. Πάει και τελείωσε.
Είσαι θεά!

Σε φιλώ και σε περιμένω να σ' αγκαλιάσω

10:53 π.μ.  
Blogger Αθήναιος said...

Το περσινό μουστοτσίπουρο ήταν άπαιχτο. Έπινα και δεν έδινα σε κανένα.

7:15 μ.μ.  
Blogger Aspa said...

Magik-ούλα.... θεά είναι μόνο η Έφη Σαρρή που θέλει να περάσει και το μαρτύριο ...
Παρασκευή βραδάκι ετοιμάσου γι' αγκαλιές ...

Αθήναιε, στο Μερλόσταγμα βελτίωσα την τεχνική μου, λιγόστεψα το γλυκάνισσο κι ανέβασα τα γράδα... τώρα να σε δω! Υπόσχεση: στο επόμενο καζάνι θα λάβεις πρόσκληση...

10:22 π.μ.  

Δημοσίευση σχολίου

<< Home

Free Counters
Free Counter Hungry For Life