Παρασκευή, Σεπτεμβρίου 14, 2007

Εκλογικό τραπέζι.

Μέρες που είναι, είπα να κάνω το τραπέζι στα παλικάρια μας που αγωνίζονται όλα για να μας σώσουν κι έχουν ξοδέψει όλη τους την ενέργεια ώστε να μας πείσουν γι΄αυτό. ΜΑΖΙ λοιπόν θα τους καλέσω ανήμερα τις εκλογές και το μενού θάναι πολύπλοκο, ότι του πρέπει του καθένα!

Τον Κώστα θα τον φιλέψω «Παπουτσάκια», στο χέρι μάλλον, γιατί αυτό ΚΥΡΙΩΣ φιλοδοξώ.

Τον Γιώργο «Κουκιά λαδερά», που αν κι εμένα δε μ΄αρέσουν και δεν έχω δοκιμάσει ποτέ, σ΄αυτόν θα φανούν μάλλον χρήσιμα, ΕΛΠΙΖΟΝΤΑΣ να τα χωνέψει εύκολα και τ΄αποτέλεσμα να μη προκύψει πολύ βρωμερό.

Για τον Αλαβάνο θα κάνω «Χουνκιάρ Μπεγιεντί», γιατί σ΄αυτές τις εκλογές είναι αυτός που θα ευχαριστηθεί περισσότερο απ΄όλους, αυτό είναι το ΜΟΝΟ σίγουρο!

Την Αλέκα θα την τρατάρω «Μπομπότα» (είδα πρόσφατα μια συνταγή στο Hungry for Life) και τέλος πάντων είν’ ένα φαγητό που μου θυμίζει διηγήσεις για την κατοχή…

Για τον Παπαθεμελή έβαλα να βράσω στάρι, θα κάνω τα ωραιότερα «Kόλλυβα» που έχω κάνει ποτέ!

Όσο για τον Καρά, δε θα τον καλέσω στο τραπέζι (έχουμε και κάποιες αρχές στην τελική …)! Αντ΄αυτού θα καλέσω την Έφη Σαρρή, για την οποία θα βάψω «Πασχαλινά κόκκινα αυγά» που πάνε και με τη Σταύρωση!

Όπως καταλάβατε, ίσως φταίνε οι ρίζες που είναι βαθιές, ίσως κι η ταχύτητα που είναι κεκτημένη και θα το παίξω το παιχνίδι του δικομματισμού … συγχωρήστε με!

ΚΑΛΟ ΒΟΛΙ!

2 Comments:

Anonymous Ανώνυμος said...

Σε ποιόν θα δώσεις αρχίδια καπαμά; δεν άκουσα

12:17 μ.μ.  
Blogger Aspa said...

Αν και δεν έχω ποτέ μαγειρέψει κρεμμυδάτα αρχίδια, ευχαρίστως θα πειραματιζόμουν και θα τα σέρβιρα στα "Λευκά" .... να σου κρατήσω μερίδα μήπως???

12:23 μ.μ.  

Δημοσίευση σχολίου

<< Home

Free Counters
Free Counter Hungry For Life