Πέμπτη, Μαρτίου 15, 2007

ΟΙ ΠΑΡΑΝΟΜΟΙ ΤΗΣ ΣΑΛΟΝΙΚΗΣ!!

Η πόλη μας μέρα μα τη μέρα γίνεται πιο αδιάφορη για τους πολίτες της.
Οι συμπολίτες μας μέρα με τη μέρα γίνονται φιλοτομαριστές...





αντιγράφω ....

ΜΑΝΙΦΕΣΤΟ

οι STREETPANTHERS είμαστε μια παρέα Σαλονικιών που αρχίσαμε να “βγαίνουμε στην παρανομία" στα τέλη του 2006, όταν η ζωή των πεζών στην πόλη είχε φτάσει στο απροχώρητο.

Αυτή η "ιστορική" πόλη, η "μητρόπολη", η "απαιτητική" συμπρωτεύουσα, χειροτερεύει από μέρα σε μέρα. Όλοι τη βλέπουν σαν το «μαγαζάκι» τους και κανείς δε σκέφτεται το υπόλοιπο ένα εκατομμύριο ανθρώπους που χρησιμοποιούν τον ίδιο χώρο, τους ίδιους δρόμους, τα ίδια πεζοδρόμια.Έτσι, αποφασίσαμε "με πόνο καρδιάς" ότι:

Διαβάστε εδώ τη συνέχεια ....

2 Comments:

Blogger Κωστας said...

Νέα ανακάλυψις το blog σας, με μερικές συμπτώσεις:

1. Τους streetpanthers (το αυτοκόλλητο με τον γαϊδαράκο δηλαδή) το είδα έξω από την είσοδο της πολυκατοικίας που μένω - κάποιο ζώο κλείνει εδώ και 3-4 μέρες τη διάβαση αναπήρων.

2. Το Πελίτι (ποστ 26 φεβρ.), εμπνευστής και "ψυχή" του οποίου, ο Παναγιώτης, τυγχάνει φίλος. Πριν μερικές μέρες "αυτοπαρουσιάστηκε" στο Γενί Χαμάμ. Στις 14 Απριλίου διοργανώνει μια γιορτη ανταλλαγής παραδοσιακών σπόρων στην Οσσα. Δεν ξέρω κατά πόσον είναι χρήσιμες αυτές οι πληροφορίες, τέσπα.

Και μία απορία:
Διατί ασχολείστε με την ουροβίζιον;
:-)

11:40 μ.μ.  
Blogger Aspa said...

Καλημέρα αγαπητέ Κώστα που με κάνατε να συμπαθήσω το πρασόρυζο!!

α) Τα αυτοκολλητάκια τα ανακάλυψα προσφάτως κι εγώ και τα βρίσκω πολύ καλή λύση!

β) Την εκδήλωση του Πελίτι την έχω υπόψη και θά'θελα πολύ να παραστώ αν και δεν έχω σπόρους για ανταλλαγή! Εκτιμώ πολύ τη δουλειά που κάνουν στην κοινότητα και προσπαθώ κι εγω στο μικρό μου μπαχτσεδάκι να καλλιεργώ με βιολογικό τρόπο τα λαχανικά του σπιτιού, αλλα δυσκολέυομαι με την εύρεση μη υβριδιακών φυτών!

γ) Η εβροβιζιόν δε μ' ενδιαφέρει, αλλά το συγκεκριμένο κομάτι του Δάντη το θεωρώ καλή ροκιά τη δε φωνή του αοιδού ΟΥΑΟΥΥΥΥΥΥΥ!!!!!!!!!!

9:47 π.μ.  

Δημοσίευση σχολίου

<< Home

Free Counters
Free Counter Hungry For Life